Κ.  ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ  &  ΣΙΑ  Ο.Ε.

Αντιπροσωπείες - Εισαγωγές - Εξαγωγές
Παροχή Τεχνικών Υπηρεσιών - Τεχνικές Μελέτες

Κ. ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

Η ΕΠΙΛΟΓΗ Ο.Ε. είναι μία νέα εταιρία που εδρεύει στην πόλη της Δράμας. Ιδρύθηκε το 2003 από τον κο Κωνσταντίνο Κουρτίδη και οι δραστηριότητές της επικεντρώνονται στην πώληση, προώθηση και τεχνική υποστήριξη α' υλών για βιομηχανική εφαρμογή. Αντιπροσωπεύουμε γνωστούς μεγάλους οίκους του εξωτερικού (Koester, McAirlaid's, Curea Medical, Fulflex,..) προσφέροντας α' ύλες εξαιρετικής ποιότητας, που παράγονται με τις τελειότερες τεχνολογικές μεθόδους, ικανοποιώντας στο μέγιστο βαθμό τις απαιτήσεις των πελατών μας!

Με σχεδόν 15ετή επιτυχημένη πορεία στον χώρο της τεχνικής υποστήριξης προϊόντων γνωστής αμερικάνικης πολυεθνικής εταιρίας στον τομέα παραγωγής α' υλών για είδη ατομικής υγιεινής, ο Κωνσταντίνος Κουρτίδης αποφάσισε να ιδρύσει την δική του εταιρία στην Ελλάδα, αναλαμβάνοντας την αποκλειστική εμπορική αντιπροσώπευση επίλεκτων εταιριών, για την Ελλάδα, Τουρκία, Κύπρο, Ισραήλ και Βαλκανικές Χώρες.

Κύριος στόχος της εταιρίας είναι η προσφορά α' υλών άριστης ποιότητας και ταυτόχρονα η παροχή τεχνικών υπηρεσιών υψηλού βαθμού, στα πλαίσια της προώθησης και πώλησης των προϊόντων που αντιπροσωπεύουμε!

Τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα μας χαίρουν της εμπιστοσύνης των πελατών μας δεδομένου ότι όλα τηρούν τις απαραίτητες προδιαγραφές σύμφωνα με το Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας ISO. Επίσης, στα πλαίσια των δραστηριοτήτων μας αναλαμβάνουμε και την εκπόνηση τεχνικών μελετών.

Η ΕΠΙΛΟΓΗ Ο.Ε. έχει επενδύσει στον τομέα «αντιπροσώπευση & τεχνική υποστήριξη», έχοντας ως βασική προϋπόθεση για την άρτια συνεργασία της με τους πελάτες της την άμεση και έγκυρη ενημέρωσή τους, την δυνατότητα παροχής προϊόντων άριστης ποιότητας προσφέροντας εμπορική και τεχνική υποστήριξη και μετά την πώληση (after - sales service)! Δουλεύουμε μεθοδικά και αξιόπιστα για την εδραίωση μας στον χώρο γιατί θέλουμε να γίνουμε η δική σας.. επιλογή !

Κωνσταντίνος Κουρτίδης
Γενικός Διευθυντής      

Καλώς ήρθατε στην ΕΠΙΛΟΓΗ Ο.E.

Προμηθευτές-Συνεργάτες

 

 

 

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας image

 
Κ. ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
Ηπείρου  22 Α - τ.κ. 661 00 - Δράμα
Τηλ.: +30 25210 58055
Fax: +30 25210 58056
Κιν.: +30 6947 302920